• Σχεδιασμός Ιστοσελίδας (Web Design)

  Η Dinet προσφέρει Δημιουργική σχεδίαση και Eπαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας συνδυάζοντας αισθητική, τεχνογνωσία και λειτουργικότητα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

  Στην κατασκευή website οι υπηρεσίες μας ποικίλουν από τη δημιουργία βασικής παρουσίασης στο internet μέχρι την υπολοποίηση ολοκληρωμένων εταιρικών ( δυναμικών ) και portal websites.

  Βασική παρουσίαση
  Είναι το πρώτο βήμα μίας εταιρίας στον κόσμο του Internet, η μεταφορά του εταιρικού φυλλαδίου στο web. Είναι το ελάχιστο όφελος που μπορεί να αποκτήσει μία εταιρία από την επανάσταση του Internet: όταν κάποιος υποψήφιος πελάτης ζητήσει πληροφορίες, δεν χρειάζεται να του σταλεί φυλλάδιο με το ταχυδρομείο αλλά αρκεί να του δοθεί η εταιρική διεύθυνση στο Internet. Επίσης, το website φτάνει σε υποψήφιους πελάτες που η εταιρία δεν γνωρίζει αλλά βρήκαν το website από online καταλόγους και συνδέσμους.
  Ένα επαγγελματικά σχεδιασμένο website-φυλλάδιο είναι απαραίτητο για κάθε εταιρία, αλλά οι περισσότερες γνωρίζουν ότι το Internet μπορεί να τους προσφέρει πολλά περισσότερα οφέλη και αναβαθμίζουν την παρουσία τους στο δεύτερο επίπεδο ή ξεκινούν κατ’ ευθείαν από αυτό.

  Oλοκληρωμένη παρουσίαση
  Ένα τυπωμένο σε χαρτί φυλλάδιο δεν μπορεί να ανανεώνεται κάθε μέρα, δεν μπορεί να έχει κινούμενα γραφικά, δεν μπορεί να ψάξει κάποιος το κείμενό του με λέξεις κλειδιά, δεν μπορεί να συλλέξει τις γνώμες των αναγνωστών και δεν μπορεί να φέρει σε άμεση επικοινωνία όσους το διαβάζουν.

  Επίσης, καμία εταιρία δεν μπορεί να γνωρίζει πόσοι διαβάζουν το φυλλάδιό της μία συγκεκριμένη στιγμή, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν μπορεί να γνωρίζει καν πόσοι άνοιξαν το φυλλάδιο και ποιες σελίδες τους ενδιέφεραν περισσότερο. Όμως όλα τα παραπάνω είναι εφικτά, με την ανάπτυξη ενός δυναμικού website και αυτές οι δυνατότητες είναι που κάνουν το internet ένα τόσο εντυπωσιακό μέσο και ένα τόσο δυνατό εργαλείο για τις εταιρίες που το χρησιμοποιούν σωστά.